Sebastián Ospina Valencia

    Sebastián Ospina Valencia

    Sebastián Ospina Valencia (Montenegro, Colòmbia, 1995) és un apassionat professor d'història que, tot i haver nascut a Colòmbia, ha establert el seu lloc de residència a Montblanc, una pintoresca localitat de la província de Tarragona, Catalunya. Des de la seva adolescència, ha trobat en l'art de l'escriptura un refugi íntim, un espai on pot dialogar amb el seu món interior i plasmar amb paraules tots els seus matisos emocionals.
    La seva profunda connexió amb la poesia s'ha manifestat a través d'una presència activa a les xarxes socials, on comparteix versos sota el pseudònim @poesiaamimanera. Gràcies a la resposta positiva dels seus seguidors, ha trobat la inspiració per donar vida al seu primer poemari, Todo aquello que sembré, autopublicat a finals del 2022 a través d'Amazon. Aquest recull de poemes narren l'evolució dels sentiments fins a la seva transformació així com ho fa una llavor fins a esdevenir arbre.
    Impulsat per l'estima cap a la terra que l'ha acollit i que ara és la seva «llar», Sebastián ha decidit escriure el seu segon treball, Ales de paper mullat. Aquesta obra, el seu primer projecte editorial i en català, té com a objectiu expandir els seus sentiments, emocions i versos a tots els racons possibles.