Ales de paper mullat

  Ales de Paper Mullat és un poemari vibrant de versos que emergeix amb la intenció d’arribar a la serenitat. Aquest recull poètic, creat amb una profunda connexió emocional, fusiona l’aigua i els sentiments per abordar les pors, anhels i desil·lusions que sorgeixen de les experiències imprevistes de la vida.
  Dins dels seus versos, s’amaga la narrativa captivadora d’unes ales de paper sorpreses per una tempesta que les mulla, negant-los la capacitat de volar. És també la crònica d’aquestes ales de paper que, trobant força en el coratge, la superació i la valentia, troben refugi, aixecant-se novament per alçar el vol.
  Ales de Paper Mullat descobreix en la tempesta la clau de la seva pròpia calma i troba, en cada vers, la resposta als plors més profunds. Una obra poètica que ens guia a través del viatge emocional d’unes ales de paper, oferint una visió esperançadora i inspiradora de com la força interior pot transformar els moments més difícils en oportunitats de creixement i renovació.

  Escritor
  Colección
  Poesía
  Materia
  Poesía de poetas individuales
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788410125179
  ISBN
  978-84-10125-17-9
  Páginas
  88
  Ancho
  14 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  19-02-2024
  Edición en papel
  15,00 €

  Sobre Sebastián Ospina Valencia (Escritor)

  • Sebastián Ospina Valencia
   Sebastián Ospina Valencia (Montenegro, Colòmbia, 1995) és un apassionat professor d'història que, tot i haver nascut a Colòmbia, ha establert el seu lloc de residència a Montblanc, una pintoresca localitat de la província de Tarragona, Catalunya. Des de la seva adolescència, ha t... Ver más sobre el autor