Un instant, un poema

  Un instant, un poema, és un poemari que intenta reflexar justament el que el mateix títol ens anuncia. Consta de tres parts poètiques molt ben definides amb la voluntat d’explicar la casuística que s’ha de donar per plasmar en un poema, un instant, tots els instants viscuts, i què en queda de tot plegat.
  Ho he intentat explicar de forma entenedora, ja que no concebo un poema que no es pugui entendre globalment amb una primera lectura, malgrat que m’he permès l’ús de metàfores i jocs de paraules per vestir cadascun d’ells com creia que es mereixien.
  Tots els poemes plasmen instants a la ciutat, passejant pels carrers de Barcelona, anant en bicicleta, tornant d’una excursió al Pirineu, passejant per pobles de muntanya, sentint la tornada a casa en tren, recordant l’amor i la bellesa de l’erotisme, contemplant i experimentant la naturalesa i els seus fenòmens, escoltant-me a mi mateix, gaudint del món de la pagesia, d’un concert i perquè no dir-ho, vivint un moment vital, entre moltes altres situacions i vivències.
  Un instant, un poema, intenta ser un reconeixement als moments viscuts, perquè qualsevol moment és un poema.

  Escritor
  Colección
  Poesía
  Materia
  Poesía de poetas individuales, <Genérica>
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788410125421
  ISBN
  978-84-10125-42-1
  Páginas
  72
  Ancho
  14 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  12-03-2024
  Edición en papel
  15,00 €

  Sobre Sergi Nogués Orte (Escritor)

  • Sergi Nogués Orte
   Sergi Nogués (Barcelona, 1979) és fisioterapeuta pediàtric al CEE Les Girafes Blaves, de Nexe Fundació. No és escriptor professional, només ho fa per afició, de la mateixa manera que practica esport, escolta música, llegeix i no pot viure sense la muntanya, independentment de la ... Ver más sobre el autor